Bijbelvertalingen als app

Technologie staat niet stil, en ook de bijbel wordt toegankelijk op de recentste toepassingen. Er bestaan degelijke bijbel apps voor zowel Android als Apple.

Bijbel app voor Apple

De belangrijkste Nederlandstalige Bijbelvertalingen zijn beschikbaar in een app voor de iPad en iPhone.

  • Noah Inventions is de uitgever van BibleOn, een internationaal bijbelplatform. Via een speciaal hiervoor ontwikkeld systeem kan de gebruiker in de Bijbel lezen, zoeken en studeren. Geselecteerde andere vertalingen lopen direct mee zodat vergelijken gemakkelijk is. BibleOn geeft de mogelijkheid om zes vertalingen tegelijk te lezen. Zoeken kan ook in zes vertalingen tegelijk, evenals het maken van aantekeningen. De app is beschikbaar in de iTunes App Store.

Bijbel app voor Android

De belangrijkste Nederlandstalige Bijbelvertalingen zijn eveneens beschikbaar in een app voor Android.

  • Uitgeverij Royal Jongbloed lanceerde recent een nieuwe reeks Bijbelapps. Elke app kenmerkt zich door eenvoud, hoge snelheid en intuïtieve navigatie, verpakt in een aantrekkelijke en overzichtelijke vormgeving die het gebruik ondersteunt. De Bijbelapp verschijnt in vier varianten: per app één vertaling. Beschikbaar zijn: Herziene Statenvertaling, Willibrordvertaling, Statenvertaling en Het Boek. Later dit jaar volgen nog meer vertalingen. Voor slechts € 6,99 (per vertaling) is de app te downloaden in de Google Play Store.

Reacties zijn afgesloten.