Bijbelvertalingen op cd-rom

Met het (gratis) toegankelijk maken van diverse bijbelvertalingen op het internet verdwijnt de behoefte aan bijbelvertalingen op cd-rom.

Voor wie niet altijd en overal toegang heeft tot het wereldwijde net is er de Online Bijbel, bijbelstudie hulpmiddel voor Windows XP, Vista, 7, iMac en Linux (leverbaar met en zonder abonnement) van uitgeverij Importantia Publishing. Importantia Publishing werkt aan een bibliotheek met bijbelstudiehulpmiddelen die geraadpleegd kan worden met de Online Bijbel software. Deze bibliotheek wordt bijna wekelijks vernieuwd. Met het Online Bijbel abonnement maakt u optimaal gebruik van al deze nieuwe mogelijkheden in bijbelstudie.

Als basis voor deze bibliotheek dient de Online Bijbel Studie Dvd-rom. Met het Online Bijbel abonnement worden echter meer bijbelvertalingen en naslagwerken verstrekt. Bovendien krijgt een abonnee toegang tot een speciale website waar bijna iedere week nieuwe updates, correcties en uitbreidingen kunnen worden gedownload. Daarnaast wordt bij het Online Bijbel abonnement ieder jaar een nieuwe Dvd-rom verstrekt waarop ook weer uitbreidingen staan.

Meer informatie en mogelijkheid tot aankoop op www.importantia.com/onlinebijbel.

Reacties zijn afgesloten.